Basically Blues

 

Op woensdag 4 maart 2015 verwachten we jullie in Hulshout op ons concert.

Zoals de titel aangeeft houden we ons moto Serious Bout Dem Blues heel hoog in het vaandel met dit concert. De big band blues die we je zullen brengen geeft nochtans een waaier van klanken, stijlen, ritmes en tempo's zodat je een afwisselde avond kan beleven.

Blues in de stijl van Basie (vandaar Basically Blues uiteraard), maar ook in de stijl van Ellington, Ferguson, tot bij het werk van eigen bodem waarbij Velvet Well van Francy Boland een echte uitblinker is.

We beginnen eraan om 20:15.

Kaarten kan je reserveren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.aan 8 euro.

 

We zien jullie graag op 4 maart!

 

 

Een big band zoals de onze is altijd op zoek naar vers bloed.

We spelen met redelijk stricte bezetting en als er dan iemand afwezig is willen we daar graag een vervanger voor zoeken om toch volledig te kunnen repeteren.

Ben jij iemand die wel eens wil komen invallen als er iemand ziek is, stel je zeker kandidaat. Stuur een bericht via de contactpagina. Vermeld je instrument(en) en geef zelf een inschatting van wat je aankan. Drempelvrees is nergens voor nodig. 

We roepen je zeker een keertje op om in te vallen.

En als er een plaatsje vrijkomt in de band, dan ben jij de eerste om het te vernemen.

 

Zoals je kan zien wordt er volop gewerkt aan een vernieuwde website. "Het werd tijd!" horen we daar iemand roepen. 

Met onze excuses, maar de muziek gaat voor.

Repeteren, repeteren.

Natuurlijk is het in deze tijd belangrijk om een website te hebben die up-to-date is. We zullen ons best doen om de inhoud zo recent mogelijk te houden, zodat je hier kan vinden waar en wanneer ons volgende optreden is.

Blijf ons in de gaten houden.

Wil je op de hoogte gehouden worden dan is er ook goed nieuws, er komt een systeem waarbij je je kan inschrijven voor een mail waarin we je verwittigen van een nakend concert. Hou ook dat in de gaten!